UA

ОТП Банк пропонує спеціальні умови фінансування для газотрейдерів

ОТП Банк пропонує спеціальні умови фінансування для газотрейдерів

У зв'язку з високими темпами розвитку енергетичної галузі України і появою великої кількості приватних компаній на оптовому ринку газу і електроенергії, ОТП Банк бачить цей напрям перспективним для співпраці і планує наростити кредитування цієї галузі.

Відзначимо, що на поточний момент на ринку спостерігається дефіцит інтересу до цієї галузі з боку банків, і газотрейдери відчувають труднощі в пошуку доступного кредитного плеча. Ми проаналізували основні проблеми торговців газом під час отримання банківського фінансування: це – швидкість прийняття рішеннь та достатність застави.

І, як крок назустріч компаніям, ОТП Банк розробив спрощений процес розгляду запитів із привабливими умовами, що дасть можливість суттєво розширити клієнтську базу і наростити обсяги кредитного та документарного портфелю у даному напрямі.

ОТП Банк пропонує газотрейдерам співробітництво у межах таких послуг:

  • гарантії виконання контрактних зобов'язань (що покривають зобов'язання газотрейдерів із балансування газу в ГТС України та з постачання газу);
  • тендерні гарантії (для участі газотрейдерів у тендерах на поставку газу);
  • овердрафт і кредитні лінії для поповнення оборотного капіталу газотрейдерів.

Окрім спрощеного процесу розгляду заявок, програма для газотрейдерів від ОТП Банку має низку інших переваг:

  • сума грошового покриття за гарантіями – від 10% суми гарантії залежно від рейтингу позичальника;
  • сума твердого покриття за кредитними лімітами – від 40% суми кредиту залежно від рейтингу позичальника;
  • овердрафти і короткострокові тендерні гарантії в сумі до 15 000 000 гривень може бути надано бланково.

Детальніше про програми фінансування газотрейдерів – за посиланням.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація