UA

Global Banking and Finance Awards -2021 визнала ОТП Банк «Кращим банком для аграріїв в Україні»

Global Banking and Finance Awards -2021 визнала ОТП Банк «Кращим банком для аграріїв в Україні»

ОТП Банк одержав нагороду у категорії «Корпоративні нагороди» - «Кращий банк для аграріїв в Україні» від Global Banking and Finance Awards -2021. Про це повідомляється на сайті Global Banking and Finance Awards.

Як прокоментувала отримання нагороди Алла Бініашвілі, член правління, відповідальний за розвиток корпоративного бізнесу АТ «ОТП Банк», «визнання нас кращим банком для аграріїв було цілком заслужено». За її словами, фiнансування аграрної галузі є фокусним напрямом для банку, частка якого складає майже 45% у загальному корпоративному портфелі. «Ми активно фiнансуємо усi клієнтські cегменти від великих агрохолдингів до невеличких фермерських господарств. У 2020 році ми продовжили з успіхом розвивати інноваційний для українського банківського сектору проект «ОТП Агро Фабрика», започаткований 2017 року. У межах цього проекту наш банк пропонує низку спеціальних продуктів із фінансування агровиробників, окремі тарифні пакети з урахуванням специфіки аграрного бізнесу, партнерські програми, що дозволяють фінансування за ставкою від 0,01% річних. Крім того фермери можуть одержати фінансування без застави основних засобів, виключно під аграрну розписку. Такий комплексний підхід з усіма його перевагами, гнучкістю та швидкістю прийняття рішень про кредитування, дуже цінується клієнтами. Тож, за підсумками 2020 року загальний кредитний портфель агро склав майже 9 млдр грн, а «ОТП Агро Фабрика» перевищив 1,5 млрд грн та досяг 350 профінансованих агропідприємств», підкреслила банкір.

Зі свого започаткування у 2011 році, Global Banking and Finance Awards відзначає іноваційність, досягнення, стратегічність, прогресивність та зміни, що надихають, які відбуваються у міжнародній фінансовій спільноті. Нагороди було запроваджено, аби здійснювати визнання компаній будь-яких розмірів, які вирізняються у певних сферах експертизи та досконалості у фінансовому світі.

Global Banking and Finance Awards присуджуються у таких сферах як банки, валютні біржи, страхові компанії, пенсійні фонди, хеджувальні фонди, проектні фінанси, інвестиційний менеджмент, активи та управління приватним капіталом, корпоративна соціальна відповідальність та інших.

Більше про фінансування аграрного сектору можна знайти за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація