UA

Клієнти ОТП Банку можуть взяти участь в акції «Із Mastercard на кінопрем`єри з усього світу»

Клієнти ОТП Банку можуть взяти участь в акції «Із Mastercard на кінопрем`єри з усього світу»

Клієнти ОТП Банку мають змогу взяти участь в акції «Із Mastercard на кінопрем`єри з усього світу». Згідно з її умовами, кожен держатель картки Mastercard може придбати квитки та абонементи на Одеський міжнародний кінофестиваль зі знижкою 10%. Тож, аби отримати знижку необхідно мати або оформити карткою Mastercard® та розрахуватися нею за квитки на oiff.com.ua. Кожен клієнт може придбати будь-яку кількість квитків за допомогою своєї картки. Вартість абонемента складає 750 грн. (при оплаті до 13 липня включно) та 1300 грн починаючи з 14 липня.

Пропозиція діє до 14.08.2021 року.

Одеський міжнародний кінофестиваль — один із найбільших глядацьких кінофестивалів у Східній Європі, який щорічно проходить у кінематографічній столиці України – місті Одеса з 2010 р. У 2021 році кінофестиваль приурочений до 30-річчя незалежності України з акцентом на національне кіно та пройде з 14 по 21 серпня. У різні роки гостями Одеського міжнародного кінофестивалю були Катрін Деньов, Крістофер Хемптон, Пітер Грінуей, Кілліан Мерфі, Кшиштоф Зануссі, Джон Малкович, Роуз МакГавен, Ерік Робертс, Клаудіа Кардіналле, Деріл Ханна, Даррен Аронофскі, Рутгер Хауер, Пітер Веббер, Йос Стеллінг, Джеральдіна Чаплін, Ейдан Тернер та інші.

Детальніше про акцію — на mastercard.ua та oiff.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація