UA

Клієнти ОТП Банку мають змогу взяти участь в акції від Всі. Свої та Visa

Клієнти ОТП Банку мають змогу взяти участь в акції від Всі. Свої та Visa

Клієнти ОТП Банку - держателі карток Visa мають змогу взяти участь в акції від Всі. Свої та Visa та скористатися знижками в онлайн-магазині vsisvoi.ua з Visa.

Згідно з умовами акції, покупці товарів у категорії «Сукні та спідниці» можуть отримати додаткову знижку у розмірі 25%, що автоматично нараховується під час оплати карткою Visa від ОТП Банку і додається до інших діючих знижок в онлайн-магазині.

Пропозиція діє лише три дні: з 23.04 по 25.04.21.

Також, за умови розрахунку карткою Visa за придбані у магазині товари з 17 по 25 квітня п.р., покупцям надається їх безкоштовна доставка.

Всі. Свої — проєкт, що популяризує українських виробників, формує звичку купувати українське, здійснює промоцію України за допомогою локальних креативних брендів. На одній платформі зібрано понад 200 українських виробників.

Більше інформації міститься на vsisvoi.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація