UA

ОТП Банк розпочав співпрацю з компанією SupplierPlus

ОТП Банк розпочав співпрацю з компанією SupplierPlus

ОТП Банк уклав договір про співпрацю з компанією SupplierPlus у сфері надання послуг з реверсивного факторингу клієнтам банку – юридичним особам.

Як повідомила начальник відділу факторингового фінансування ОТП Банку Ліна Заіка , партнерство ОТП Банку та компанії дозволить поєднати багаторічний успішний досвід банку у фінансуванні клієнтів з факторингу та сучасні технології digital платформи SupplierPlus.

За її словами, рішення SupplierPlus є новим інструментом для отримання реверсивного факторингу, що базується на цифровому документообігу, розроблене з урахуванням вимог українського законодавства та об’єднує на одній платформі клієнтів, банк та посередника, яким є SupplierPlus. 

«Реверсивний факторинг є одним з різновидів інвойсного факторингу, який дає змогу значно скоротити касовий розрив між відвантаженням та оплатою товару. Цей продукт, перш за все, зацікавить покупців (середні та великі компанії), котрі прагнуть залучити ще більше постачальників і запропонувати їм кращі умови співпраці. Реверсивний факторинг є оптимальним для компаній, які займаються виробництвом та оптовою торгівлею, наприклад, для продуктових та господарських мереж, мереж аптек, для агрохолдингів, тощо», — відзначила Л. Заіка. 

«Даний вид факторингу буде також дуже корисним і компаніям МСБ, як постачальникам, оскільки вони швидко отримають від ОТП Банку кошти, що є оплатою за поставлений товар (або послуги), одразу після його відвантаження та без ризику невчасної оплати товару з боку покупця. Додатковою і не менш важливою перевагою факторингу є те, що ОТП банк надає таке фінансування, не потребуючи застави, підприємства отримують грошові кошти миттєво, а сам процес є простим і зрозумілим», підкреслила вона. 

SupplierPlus Ukraine – фінансово-технологічна компанія, яка спеціалізується на рішеннях щодо фінансування ланцюга постачань. SupplierPlus Ukraine належить компанії SupplierPlus Group, що була заснована в Естонії у 2015 році. Компанія пропонує інноваційні рішення для управління оборотними коштами, які використовуються великими компаніями, їх постачальниками та банками. Джерело: https://rau.ua/predprosmotr-uk/supplierplus-reverse-factoring/.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація