UA

ОТР BANK спільно з Mastercard виступлять генеральними спонсорами фіналу Кубка України з гольфу

ОТР BANK спільно з Mastercard виступлять генеральними спонсорами фіналу Кубка України з гольфу

ОТР BANK разом з міжнародною технологічною компанією Mastercard стануть генеральними спонсорами фіналу Кубка України з гольфу 2021 року. Спонсорська підтримка фіналу є частиною Меморандуму про співпрацю з Всеукраїнською федерацією гольфу, спрямованого на популяризацію гольфу і залучення клієнтів банку до гольф-культури. Про це повідомила Вікторія Мислива, керівник напрямку Private Banking ОТР BANK.

Також ОТР BANK і Mastercard виступають партнерами відбіркових турів фіналу Кубка України з гольфу. Перший відбірковий етап Кубка в Україні відбувся 10 липня в гольф-клубі Superior в Харкові, другий, планується 7 серпня в гольф-клубі Golfstream в Києві, третій етап і фінал Кубка України - в «Kozyn Golf Club» (Київ) 21 серпня і 24 вересня цього року відповідно.

Як підкреслила Вікторія Мислива, «Private Banking - це клуб людей, для яких сім'я, час і партнерські відносини є пріоритетними цінностями. Співпраця з Всеукраїнською федерацією гольфу розширює інтереси і можливості наших клієнтів. Гольф одночасно допомагає підтримати спортивну підготовку, провести час у колі сім'ї та однодумців, знайти нових друзів і партнерів».

За її словами, ОТР BANK регулярно інформує своїх клієнтів про майбутні турніри, організовує виїзні заходи, залучає їх до навчання гольфу і дарує «Карти гольфіста», що забезпечують акредитацію гравців у Всесвітній Гандікаповій системі.

Детальніше про послуги Private Banking в ОТР BANK.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація