UA

Директор казначейства ОТП Банку А.Коваленко увійшов до складу Ради ПАРД

Директор казначейства ОТП Банку А.Коваленко увійшов до складу Ради ПАРД

Директор департаменту казначейства та фінансових ринків ОТП Банку Антон Коваленко увійшов до складу Ради Професійної асоціації учасників ринків капіталу та деривативів – один з трьох органів управління асоціацією разом із загальними зборами та дисциплінарної комісією.

Обрання нового складу Ради ПАРД відбулося на загальних зборах асоціації наприкінці червня.

За словами А.Коваленка, свою користь у складі Ради він бачить у сприянні розвитку ринку інструментів хеджування, торгівельних платформ тощо.

Професійна Асоціація учасників Ринків капіталу та Деривативів (ПАРД) – це професійне об’єднання на фондовому ринку України. Асоціація, заснована 1996 року, представляє інтереси всіх вітчизняних депозитарних установ та торговців цінними паперами. У 2017 році ПАРД вкотре підтвердила статус саморегулівної організації (СРО) за видом професійної діяльності – депозитарна діяльність, а на початку 2015 року отримала додатково статус СРО з торгівлі цінними паперами.

Наразі в рамках об’єднання діють Комітет з питань фінансового моніторингу, Комітет з питань корпоративного управління, Комітет з питань діяльності інвестиційних фірм, які є спеціальними органами ПАРД, до компетенції яких відноситься розробка документів та розгляд інших питань, що безпосередньо відносяться до професійної діяльності на ринку цінних паперів. Крім того, ПАРД веде Ренкінги професійних учасників, здійснює Третейський розгляд спорів та бере участь у розробці профільного законодавства.

Антон Коваленко посідає посаду директора департаменту казначейства та фінансових ринків ОТП Банку з 2018 року. До цього працював директором департаменту глобальних ринків RCB Bank.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація