UA

ОТП Банк рефінансує кредити українських підприємств, отримані закордоном, на кращих умовах, — В. Мудрий

ОТП Банк рефінансує кредити українських підприємств, отримані закордоном, на кращих умовах, — В. Мудрий

ОТП Банк готовий рефінансувати кредити українських підприємств у закордонних банках на більш вигідних для них умовах. Про це повідомив голова правління ОТП Банку Володимир Мудрий.

За його словами, ОТП Банк має змогу надавати кредитну підтримку вітчизняним виробникам з експортним потенціалом та стабільним фінансовим станом на кращих умовах, ніж пропонують позичальникам банки закордоном. «Ми готові фінансувати таких позичальників за кращими ставками від діючих в іноземних банках, або на аналогічних умовах. Тож, прагнення українських підприємств користуватися кредитними коштами за європейськими відсотковими ставками вже стали реальністю», — підкреслив банкір.

Так, на минулому тижні ОТП Банк підписав кредитний договір з одним з найбільших українських виробників ПрАТ «ВГП» на суму 4 млн євро з метою рефінансування заборгованості перед банківською групою з Центральної Європи .

«Рефінансування за участю ОТП Банку дозволило підприємству покращити умови фінансування. Цей проект був доволі складним, оскільки довелось координувати дії з іноземним банком для дотримання юридичних вимог обох країн , але для надійних і перевірених клієнтів ми прийматимемо такі індивідуальні рішення і надалі», — зазначив В. Мудрий.

ОТП Банк активно підтримує вітчизняних виробників та має широкий перелік банківських продуктів для бізнесу, що включає кредитування на поповнення обігових коштів та інвестиційне кредитування.

ПрАТ «ВГП» — провідний виробник санітарно-гігієнічної продукції в Україні, відомий під брендом «Ruta». Компанія виробляє туалетний папір, паперові рушники, столові та косметичні серветки, а також носові хустинки. У виробництві паперової продукції використовується сучасне італійське та німецьке обладнання, що дозволяє компанії відповідати найвищим міжнародним стандартам якості.

Сьогодні ПрАТ «ВГП» входить у ТОП-3 компаній з продажу продукції санітарно-гігієнічного призначення в Україні, Молдові та Білорусі. Також продукція підприємства успішно представлена на ринках країн Європи та Азії (Німеччина, Швейцарія, Нідерланди, Латвія, Литва, Естонія та Угорщина, Вірменія, Киргизстан, Туркменістан)

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація