UA

«Депозитна лінія» від ОТП Банку посіла перше місце в рейтингу кращих депозитів для бізнесу

«Депозитна лінія» від ОТП Банку посіла перше місце в рейтингу кращих депозитів для бізнесу

ОТП Банк у черговий раз посів перше місце в категорії «Депозити для бізнесу» від «Простобанк Консалтинг», повідомляється на сайті компанії. За підсумками 2 кварталу 2021 року першість розділили ОТП Банк і його «Депозитна лінія» та Правекс Банк.

Серед переваг «Депозитної лінії» від ОТП Банку – можливість розміщувати необмежену кількість депозитних траншів на різні суми та строки на одному депозитному рахунку та отримувати гарантований прибуток у вигляді відсотків (щомісячно або в кінці строку).

Також ОТП Банк посів третю сходинку рейтингу «Кращі банківські продукти» за 2 квартал 2021 року у категорії кредити готівкою. Перевагами кредитування в ОТП Банку є ухвалення попереднього рішення онлайн протягом 15 хвилин, клієнтові потрібно відвідати відділення лише для того, щоб забрати кошти. Для кредитів до 50 тис. грн потрібні лише паспорт та ідентифікаційний код, а строк кредитування становить до 84 місяців. Крім того, клієнти ОТП Банку, які користуються послугою кредит готівкою (на суму від 10 тис. грн), можуть взяти участь у розіграші кросовера Volkswagen T-Roc Style 2021.

Компанія «Простобанк Консалтинг» регулярно вивчає пропозиції найбільших українських банків і вже п'ятий рік поспіль складає рейтинги банківських продуктів. Детальніше з результатами рейтингу, а також методикою визначення переможців можна ознайомитися на сайті компанії.

Більш детально з продуктами ОТП Банку «Депозити для бізнесу» і «Кредит готівкою» можна ознайомитися на офіційному сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація