UA

Кредит на купівлю нової іномарки в ОТП Банку увійшов у трійку кращих на ринку – Простобанк Консалтинг

Кредит на купівлю нової іномарки в ОТП Банку увійшов у трійку кращих на ринку – Простобанк Консалтинг

Кредит від ОТП Банку на придбання нової іномарки строком на 6 років увійшов у трійку найвигідніших на ринку програм. Рейтинг пропозицій підготував «Простобанк Консалтинг».

За інформацією аналітиків компанії, у трійці кращих програм за зазначеними умовами – кредит ОТП Банку на придбання автомобіля Fiat Abarth з фіксованою ставкою від 0,01% річних, з мінімальним розміром авансового внеску від 20% вартості автомобіля (для клієнтів ФОП – від 30%). Сума кредиту – до 1 250 000 грн.

Усього, за інформацією «Простобанк Консалтинг», аналітики дослідили кредитні пропозиції більше 15 великих українських банків.

Кредитні програми на нові автомобілі в ОТП Банку охоплюють лінійку найпопулярніших в Україні автобрендів. Для оформлення кредиту від заявника вимагається мінімальний пакет документів, попереднє рішення можна отримати протягом однієї години. Крім того, клієнти мають можливість сплачувати кредит будь-яким зручним способом – у відділеннях банку чи за допомогою терміналів, або онлайн – скориставшись сервісом OTP Smart або через інтернет з картки будь-якого банку.

Детальну інформацію про програми кредитування нових автомобілів в ОТП Банку можна знайти за посиланням.

Також ОТП Банк надає кредити на вживані авто – без обмежень за пробігом та віком, без початкового внеску та застави, без страхування КАСКО. Ознайомитися з умовами кредитування авто з пробігом можна за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація