UA

О.Клименко: «Кредит «Вересневий» – це можливість для батьків вчасно і якісно підготувати дітей до школи»

О.Клименко: «Кредит «Вересневий» – це можливість для батьків вчасно і якісно підготувати дітей до школи»

ОТП Банк розробив кредитний продукт «Вересневий», що стане у пригоді батькам, які готують дітей до навчання. Відповідно до умов, клієнт-фізична особа може отримати кредит готівкою на 60 місяців у сумі 27 000 грн. Щомісячний платіж на погашення кредиту становить 1 000 грн, при цьому відстрочка першого платежу досягає 30 днів.

Отримати кредит можна з 15 серпня по 15 вересня у будь-якому відділенні ОТП Банку або заповнивши заявку на сайті банку.

«Напередодні 1 вересня витрати у багатьох родинах різко зростають, адже школярам і студентам потрібно придбати канцприладдя, інколи – нову форму, рюкзаки тощо. Тож ця пропозиція може бути особливо актуальною для такої категорії клієнтів. «Вересневий» кредит особливо зручний тим, що споживачі можуть отримати кошти готівкою саме тоді, коли потребують їх найбільше, а виплачувати кредит поступово і частинами, не створюючи посилене навантаження на родинний бюджет. Так, кредит «Вересневий» допоможе батькам вчасно і якісно підготувати дітей до школи», – підкреслив О.Клименко, член правлення з розвитку роздрібного бізнесу ОТП Банку.

Ознайомитися детальніше з вересневим кредитом готівкою ви можете за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація