UA

ОТП Банк долучився до благодійної ініціативи НБУ «Монетки дітям»

ОТП Банк долучився до благодійної ініціативи НБУ «Монетки дітям»

ОТП Банк долучиться до благодійної ініціативи Національного банку України «Монетки дітям», основна мета якої – збір коштів для лікування онкохворих дітей. У межах акції банк прийматиме монети номіналом 25 копійок, які вийшли з обігу. Еквівалент зібраної у відділеннях банку суми буде перераховано благодійному фонду «Таблеточки», який вже 10 років допомагає онкохворим дітям.

Здати монети за умовами акції «Монетки дітям» можна протягом вересня у касах таких відділеннь ОТП Банку:

  • м. Київ, вул. Жилянська, 43;
  • м. Львів, вул. І. Франка, 20;
  • м. Одеса, вул. Буніна, 10;
  • м. Дніпро, вул. Шевченка, 53;
  • м. Запоріжжя, пр. Соборний, 66;
  • м. Харків, пров. Банний, 1.

Очікується, що найбільш активними учасниками благодійної ініціативи стануть школярі. З цією метою НБУ поінформувало про акцію Міністерство освіти і науки України для подальшої передачі інформації до закладів освіти.

Разом із ОТП Банком у акції «Монетки дітям» візьмуть участь й інші українські банки. З їх допомогою НБУ планує зібрати 40 млн грн. На даний час, за даними регулятора, українці зберігають 400 млн гривень в монетах 25 копійок.

Нагадаємо, що з 01.10.2020 р. монети 25 копійок не є засобами платежу. Після завершення акції «Монетки дітям» приймати ці монети зможуть тільки уповноважені банки у термін з 01.10.2021 р. до 30.09.2023 р.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація