UA

ОТП Банк запровадив можливість для корпоративних клієнтів відкривати депозити онлайн

ОТП Банк запровадив можливість для корпоративних клієнтів відкривати депозити онлайн

З вересня в системі клієнт-банку «Click OTPay» для корпоративних клієнтів з’явився новий сервіс – можливість відкривати «Депозитну лінію» онлайн.

Для цього клієнт в особистому кабінеті має створити заявку на відкриття «Депозитної лінії», отримати сформовану системою додаткову угоду та підписати її цифровим підписом. При оформленні депозитного продукту онлайн встановлюватиметься підвищена ставка: на термін 2 місяці – 6,5% річних, від 3 місяців – 6,75% річних.

За словами директора департаменту корпоративних продуктів та сервісу ОТП Банку Тетяни Матійко, «можливість здійснювати операції дистанційно є нині дуже важливою для багатьох наших клієнтів. А оскільки ми цінуємо їхній час та дбаємо про їхнє здоров’я, то вирішили зробити функцію відкриття «Депозитної лінії» доступною в «Click OTPay», без необхідності відвідування відділення. Також для нас важливо, що усе paperless. Тому клієнт отримає підвищену ставку, адже проведення операцій онлайн вигідно також і для банку».

«Депозитна лінія» від ОТП Банку є одним із найбільш популярних продуктів серед корпоративних клієнтів банку, і неодноразово посідала першість у рейтингах компанії «Простобанк Консалтинг». Серед переваг «Депозитної лінії» – можливість розміщувати необмежену кількість депозитних траншів на різні суми та строки на одному депозитному рахунку та отримувати гарантований прибуток у вигляді відсотків (щомісячно або в кінці строку).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація