UA

ОТП Банк виступив золотим спонсором VIII Форуму власників і керівників медичних клінік

ОТП Банк за підтримки платіжної системи Mastercard виступив золотим спонсором VIII Форуму власників і керівників медичних клінік, який відбувся 14 вересня у Одесі. Під час заходу учасники обговорювали, як реагувати медичному бізнесу на виклики пандемії Covid-19, досліджували найбільш ефективні стратегії та нові формати роботи у цій сфері. У Форумі взяли участь експерти медичного ринку, фахівці в галузі маркетингу, PR та комунікацій, корпоративного навчання, представники державного сектору, загалом майже 250 учасників.

«ОТП Банк – за розвиток сучасної медицини у країні, а щоб передові світові практики впроваджувалися максимально ефективно та швидко, ми готові розповісти про основні й унікальні можливості банківської системи загалом і ОТП Банку зокрема. Так, банк пропонує можливість інвестицій у цінні папери іноземних компаній, виступаючи інвестиційним брокером для клієнтів Private banking», – розповіла під час Форуму начальник управління приватного банкінгу ОТП Банку Вікторія Мислива. За її словами, пандемія Covid-19 і спричинені нею виклики сприяють зацікавленості в інвестиціях та нарощуванні капіталу, оскільки на сьогодні саме міжнародні папери допомагають ефективно та надійно зберігати валютні ресурси. «Депозитні валютні ставки стають мінімальними, а от ціни на акції, навпаки, зростають. Наприклад, з 2017 року індекс S&P 500 зріс майже у 2 рази», – підкреслила В.Мислива.

Як відзначила у своєму виступі на Форумі керівник проєктів з Premium Banking Гаяне Саргсян, «ніколи не можна потрапляти у залежність від єдиного джерела доходу, особливо, коли мова йде про бізнес. ОТП Банк пропонує клієнтам чимало варіантів диверсифікації, зокрема, ми дослідили останні тенденції на ринку нерухомості, за нашими спостереженнями, зараз – найкращий час, аби вкладати кошти в іпотеку, адже ціни на нерухомість лише зростають, а от кредитні ставки нині є мінімальними. Крім того, рівень наших фахівців дозволяє оформлювати іпотеку максимально швидко, зручно і без стресу: попереднє рішення ухвалюємо протягом 15 хвилин, також можемо надати консультації вашим рідним та навіть порекомендувати надійного партнера-рієлтора».

Форум власників та керівників приватних медичних клінік було засновано у 2014 році доктором медичних наук, професором, керівником кількох приватних клінік Ярославом Заблоцьким. На сьогодні це єдина професійна спеціалізована подія в Україні та Східній Європі.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація