UA

ОТП Банк та Mastercard стали генеральними партнерами фіналу змагань за Кубок України з гольфу

ОТП Банк та Mastercard стали генеральними партнерами фіналу змагань за Кубок України з гольфу

Фінал змагань за Кубок України з гольфу 2021 року, який проводила Всеукраїнська федерація гольфу за партнерської підтримки Private banking ОТП Банку та Mastercard, завершився цими вихідними.

Підсумкові ігри тривали протягом трьох днів у ГК Козин. Під час спортивного заходу для клієнтів Private banking ОТП Банку було проведено професійні гольф-уроки.

На урочисту церемонію привітання фіналістів завітав олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон світу і Європи з греко-римської боротьби Жан Беленюк, який вручив кубок переможцям серед чоловіків та жінок.

«Це була масштабна яскрава подія, яка підбила підсумок тривалих і захоплюючих цьогорічних змагань. Ми є партнерами Федерації, оскільки маємо схожі цінності та місії – підтримуємо розвиток гольфу в Україні. А також – ми змінюємо сприйняття наших послуг партнерами та клієнтами. Так, якщо Федерація гольфу популяризує цей вишуканий вид спорту та робить його більш доступним, формує лояльність до нього у нового покоління, то ОТП Банк, наприклад, змінює сприйняття українцями інвестиційних програм на світових біржах. У багатьох речах ми є першими у своїх галузях», – розповіла Вікторія Мислива, керівник напрямку Private Banking ОТП Банку.

Нагадаємо, ОТП Банк спільно з Mastercard стали генеральними партнерами Кубку України з гольфу, що складався з чотирьох відбіркових етапів та підсумкових триденних змагань.

Партнерська підтримка фіналу є частиною Меморандуму про співпрацю між Private banking ОТП Банку з Всеукраїнською федерацією гольфу, який було підписано у серпні 2020 року.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація