UA

З початку року ОТП Банк затвердив для аграріїв нових кредитних лімітів загальною сумою 1.06 млрд грн

З початку 2021 року ОТП Банк затвердив нових кредитних лімітів загальною сумою 1.06 млрд грн з 85 новими клієнтами агросектору. Станом на 15 вересня п.р. портфель фінансування у межах проєкту «Агро Фабрика» встановив новий рекорд і досяг 2 млрд грн.

Як відзначив начальник відділу «ОТП Агро Фабрика» Іван Єрко, скоринговий проєкт «Агро Фабрика» було запущено у березні 2017 року, і за цей час у його межах було залучено 345 клієнтів-аграріїв. «Це свідчить про те, що проєкт користується популярністю і є затребуваним на ринку. Аби розширити коло клієнтів, які можуть отримати доступ до наших послуг, ОТП Банк на 30% збільшив суму фінансування під заставу аграрних розписок у межах проєкту «Агро Фабрика» – з 15 млн грн до 20 млн грн. Так ми надаємо фінансову підтримку українським сільгоспвиробникам, щоб вони максимально вдосконалили своє виробництво та підвищили власну ефективність», – розповів І.Єрко.

Нагадаємо, «Агро Фабрика» – це скоринговий кредитний продукт для агровиробників з банком землі від 400 га. У межах проєкту «Агро Фабрика» клієнти отримують попереднє рішення протягом дня, а кредитні кошти протягом дев’яти робочих днів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація