UA

«НІБУЛОН» та «ОТП Лізинг» підписали угоду фінансування барж для клієнта «АСКЕТ ШИППІНГ»

«НІБУЛОН» та «ОТП Лізинг» підписали угоду фінансування барж для клієнта «АСКЕТ ШИППІНГ»

«ОТП Лізинг» відновив фінансування барж з компанією «НІБУЛОН». Дві баржі будуть передані в користування «АСКЕТ ШИППIНГ», одному з великих портових операторів на ринку експедирування зернових культур України. Загальна сума угоди становить 4,5 млн дол. Термін лізингу – 5 років з можливістю подальшої пролонгації ще на 3 роки. Capital Times виступила ексклюзивним фінансовим консультантом компанії «НІБУЛОН» при виборі лізингодавця.

«Ми дуже раді знову вийти на цей ринок, на якому «ОТП Лізинг» за 13 років профінансував багато барж, буксирів і навіть плавучий кран. Для нас велика честь, що в нашому портфелі з'явилася така прогресивна компанію як «АСКЕТ ШИППIНГ». Упевнений, що це тільки початок нашої співпраці», – зазначив генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

«Компанія «НІБУЛОН» є лідером українського суднобудування і символом відродження судноплавства. Більше 10 років вона втілює і популяризує цю ідею, підкреслюючи величезний потенціал і роль цих галузей в становленні конкурентної української економіки. За роки діяльності «НІБУЛОН» створив власний сучасний флот з 82 суден і переорієнтував на воду понад 24 млн тонн вантажів. 11 років тому «НІБУЛОН» став першим клієнтом «ОТП Лізинг», отримавши кошти на фінансування першого будівництва буксира проєкту POSS-115. Через роки плідної співпраці компанія
створила важливий прецедент на українському ринку, реалізуючи вже власні судна сучасного проєкту іншим українським підприємствам для подальшого розвитку судноплавства. Цей крок відкриває нові можливості для партнерів і клієнтів компанії в організації успішної ефективної логістики», – зауважив генеральний директор «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський.

ТОВ «ОТП Лізинг» - універсальна лізингова компанія, входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, яка протягом десятиліть має надійну репутацію в усій Європі. Компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює у всіх сегментах ринку з провідними виробниками техніки, спецтехніки та автотранспорту, надаючи послуги лізингу.

«НІБУЛОН» — аграрна компанія України, один з найбільших українських сільськогосподарських виробників і експортерів. Заснована в 1991 році. Засновник і генеральний директор - Олексій Вадатурський (Герой України).

АСКЕТ ШИППІНГ великий портовий оператор на ринку експедирування зернових культур України. Ascet Shipping має філії в п'яти регіонах України і працює в Бердянському, Маріупольському, Миколаївському, Одеському та Херсонському морських портах, співпрацюючи з найбільшими зернотрейдерами України. Компанія є найбільшим портовим оператором Бердянського порту.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація