UA

Клієнти ОТП Банку отримали можливість оформляти розстрочки «Скибочка» у додатку «ОТП Кредит»

Клієнти ОТП Банку отримали можливість оформляти розстрочки «Скибочка» у додатку «ОТП Кредит»

Клієнти ОТП Банку отримали можливість оформляти розстрочки «Скибочка» у додатку «ОТП Кредит», без відвідування відділення банку. Зокрема, за допомогою застосунку клієнт може перевести покупку, сплачену за допомогою кредитної картки, у розстрочку «Скибочка». У такому разі залишок кредитного ліміту на кредитній картці збільшиться на суму розстрочки.

«Для того, щоб скористатися пропозицією, потрібно встановити додаток «ОТП Кредит», оплачувати покупки за допомогою кредитної картки та отримувати пропозиції розстрочок «Скибочка» або самостійно вибирати у додатку операції, які клієнт хоче перевести у розстрочку. Клієнт може активувати одну або кілька розстрочок, також у додатку можна дізнатися про умови та графік погашення», – розповів начальник Управління розвитку карткового бізнесу та перехресних продажів Євген Грубий. Він також наголосив, що перед переведенням операції у розстрочку необхідно перевірити ліміт розстрочки у додатку «ОТП Кредит».

Розстрочка «Скибочка» доступна для покупок від 1000 грн до 100 тис. грн на період шість місяців. Процентна ставка за «Скибочкою» становить 0.01% річних, щомісячна комісія – 2% від суми, 0% – для нових кредитних карток. Кількість розстрочок, які можна оформити на одну кредитну картку, необмежена.

Крім того, клієнти ОТП Банку – власники карток MasterCard на вихідних можуть оформлювати покупки в розстрочку з комісією 0.00 грн. «Ми знаємо, що більшість покупок клієнти здійснюють саме у вихідні дні, тому активували для всіх кредитних карток MasterCard можливість проведення покупок на вихідних у розстрочку на шість платежів без щомісячної комісії. Вікенд у цьому разі, а разом із ним і можливість здійснювати такі покупки, стартує з 20.00 п'ятниці і закінчується о 8.00 понеділка», – зазначив Є.Грубий.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація