UA

У Головному офісі ОТП Банку відбувся День донора

У Головному офісі ОТП Банку відбувся День донора

Днями ОТП Банк провів День донора для своїх працівників.

Виїзна бригада медиків Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова завітала до Головного офісу банку. Здача крові відбувалася з дотриманням усіх карантинних вимог, а організовувати захід лікарям допомагали волонтери ГО «Агенти крові». Загалом до Дня донора долучилися більше 30 працівників.

Як відзначила лікар-трансфузіолог Інституту Амосова Альона Мига під час Дня донора, «потреби у донорській крові навіть під час карантинів нікуди не зникають, а в умовах червоної зони тільки підвищуються. Адже кількість штатних донорів, які можуть приїхати до служби крові, за таких ситуацій суттєво скорочується, у т.ч., через сезонні застуди».

По завершенню акції медики вручили подяку ОТП Банку, а волонтери подарували ексклюзивний авторський плакат. Крім того, усі працівники, що стали донорами, отримали спеціальні значки – піни у вигляді клітин крові чи бактерій. Загалом у колекції «Агентів крові» 17 різних видів значків, які неможливо придбати, зате можна одержати за донацію.



Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова є центром, який займається лікуванням дітей та дорослих з усіх регіонів країни, та щорічно проводить більше 7 тис. операцій на рік. Також за інформацією Інституту, близько 650 дітей щорічно переносять операції на відкритому серці. Для проведення операції на серці дитини необхідна кров від 4-5 донорів, а на серці дорослого – від 7 до 10.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація