UA

ОТП Банк у десятці лідерів рейтингу digital банків

ОТП Банк у десятці лідерів рейтингу digital банків

ОТП Банк у десятці українських комерційних банків за темпами діджиталізації за перше півріччя 2021 року. Відповідний рейтинг опублікував у жовтні журнал Banker.ua, спираючись на офіційні джерела та відкриту інформацію.

Загалом у рейтингу було представлено 21 комерційний український банк і чотири державних банки. Державні та комерційні банки аналізувалися окремо.

Рейтинг складається з чотирьох основних розділів – популярність бренду банку в мережі інтернет, рівень відвідуваності сайтів, кількість підписників у соцмережах і завантажень мобільних додатків (App Store та Google Play). В усіх чотирьох категоріях ОТП Банк у десятці комерційних банків, які демонструють найвищий ступінь активності в інтернеті та рівень опанування сучасними технологічними інструментами. Найінтенсивнішу динаміку росту, порівняно з попереднім рейтингом Banker.ua, ОТП Банк має у категорії кількість підписників у соціальних мережах. Враховувалася кількість підписників у Facebook, Instagram та Telegram.

У категорії найпопулярніших мобільних додатків від ОТП Банку було представлено інтернет-банкінг OTP Smart. Цей розділ враховує кількість оцінок користувачів і середню оцінку додатку, а також число завантажень (цей параметр стосується Google Play) і місце додатку серед усіх банківських застосунків у категорії «Фінанси». За цими показниками OTP Smart також серед десяти найпопулярніших банківських додатків України.

«OTP Smart – це просте управління власними коштами, максимально дружній інтерфейс, і звісно, доступ до фінансових операцій з будь-якої точки світу. А нещодавно ми розширили перелік його можливостей. Зокрема, клієнти - фізичні особи-резиденти отримали змогу відправляти Swift-перекази за межі України з підтверджуючими документами», – розповів начальник відділу розвитку електронного бізнесу ОТП Банку Юрій Пономаренко.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація