UA

В OTP Smart запроваджено зміни щодо валютообмінних операцій та SWIFT-платежів у EUR

Від 6 грудня у системі інтернет-банкінгу OTP Smart вступив в дію оновлений регламент валютообмінних операцій та змінено правила відправки SWIFT-платежів у EUR.

Відтепер валютообмінні операції (купівля/продаж/конвертація) в системі OTP Smart можна проводити без вихідних з 05:00 до 23:45. У випадках, коли клієнт у заявці вказує власний курс або додає коментар для банку, а також якщо перевищено граничну суму, встановлену банком, операції будуть виконуватися банком у будні з 09:30 до 17:30.

Зміни у системі OTP Smart стосуються також SWIFT-платежів у EUR – відтепер банк відправлятиме їх із датою валютування «сьогодні», тобто одержувачі будуть отримувати кошти в день відправки платежу.

«Один з найважливіших критеріїв для змін, що впроваджує ОТП Банк – зручність для клієнтів. Нам важливо, аби вони мали максимум свободи у здійсненні необхідних їм операцій, тому оновили регламент, протягом якого можна купувати, продавати, конвертувати валюту. Час – надважливий ресурс, тож розуміючи це, ми також внесли зміни і до здійснення SWIFT-платежів, і тепер перекази у євро отримувач буде одержувати того ж дня, коли йому їх відправили. Звісно, попереду у нас багато змін, та кожна з них буде спрямована на те, щоб клієнти були максимально задоволені нашими послугами»,– підкреслив начальник відділу розвитку електронного бізнесу ОТП Банку Юрій Пономаренко.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація