UA

В.Мудрий очолив рейтинг найкращих СЕО глобальних брендів в Україні – ТОП-100

В.Мудрий очолив рейтинг найкращих СЕО глобальних брендів в Україні – ТОП-100

Голова правління ОТП Банку Володимир Мудрий посів перше місце в ТОП-5 найкращих СЕО глобальних брендів в Україні, складеного журналом «ТОП-100. Рейтинги найбільших».

В.Мудрий обіймає посаду голови правління з листопада 2020 року, протягом цього часу банк суттєво покращив основні показники діяльності та посилив позиції на ринку.

Як відзначається у коментарі до рейтингу, В.Мудрий виокремлює три основні проєкти 2021 року в ОТП Банку. Перший — розвиток інвестиційного банкінгу, що передбачає забезпечення клієнтів якомога ширшим переліком інвестиційних інструментів, зокрема на міжнародних фондових біржах. Другий — впровадження сервіс-дизайну — інструменту, що забезпечує клієнтоцентричність у роботі підрозділів банку. І третій проєкт — інтеграція принципів Agile у процес розвитку фокусних продуктів. Попереду масштабування згаданих проєктів на нові ініціативи, зокрема, перехід від інвестиційного інвайтингу до повноцінного консалтингу клієнтів після отримання відповідної ліцензії, зарахування нових груп клієнтів до сервіс-дизайну та переведення на Agile основних продуктів банку.

Кандидатів оцінювали за такими критеріями, як: емоційний інтелект, антикризовий менеджмент, використання новацій, лідерський потенціал та управління змінами.

Також видання опублікувало рейтинг «Найкращих СЕО українських компаній», «Власників та фундаторів», «Візіонерів ринку» та переможців у спеціальних номінаціях.

До складу журі увійшли спеціалісти з рекрутингу топменеджерів, експерти з досвідом навчання персоналу, аналітики ринків та члени редколегії «ТОП-100. Рейтинги найбільших».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація