UA

Клієнти ОТП Банку – держателі преміальних карток Visa можуть отримати до 50% кешбеку на скіпаси

Клієнти ОТП Банку – держателі преміальних карток Visa можуть отримати до 50% кешбеку на скіпаси

Клієнти ОТП Банку – держателі преміальних карток Visa мають можливість повернути до 50% вартості скіпасів з 25 грудня 2021 по 31 січня 2022.

Розмір кешбеку становить 30% від вартості скіпасу, придбаного з карткою Visa Platinum, але не більше ніж 1 000,00 грн, та 50% від вартості скіпасу, придбаного з карткою Visa Infinite, але не більше 1 500,00 грн.

Для того, щоб отримати кешбек, купуйте скіпас з преміальними картками Visa Platinum та Visa Infinite від ОТП Банку та збережіть усі чеки. Відкрийте чатбот Visa Ukraine у Viber або Telegram і виберіть «SkiPass cashback», ознайомтесь та погодьтесь з правилами акції. Перевірте доступність послуги за своєю картою – для цього необхідно додати вашу преміальну картку Visa, що емітована ОТП Банком, до чатботу. Сфотографуйте у високій якості (так, щоб була можливість ідентифікувати всі дані) термінальний чек з POS-терміналу та фіскальний чек, який підтверджує купівлю скіпасу. Надішліть фото обох чеків через чатбот. Надайте через чатбот ваш номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта. Після правильної подачі заявки кешбек буде нарахований на карту, яку було додано до чатботу, протягом 20 робочих днів.

Акція поширюється на скіпаси, придбані на курортах: смт Славське, Львівська область; Буковель, Івано-Франківська область; Пилипець, Закарпатська область; Мигове, Чернівецька область; Ізки, Закарпатська область; Плай, Львівська область; Водяники, Черкаська область; Протасів Яр, м. Київ; Драгобрат, Закарпатська область; Goloseev Ski, м. Київ; Гвоздів, м. Київ; «Лавина», м. Дніпро; «Захар Беркут», Львівська область.

Акція проводиться з 25.12.2021 року по 31.01.2022 року, з можливістю продовження на місяць — по 28.02.2022.

Деталі на visa.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація