UA

OTP Group здобула нагороду «Банк року» в Центрально-Східній Європі за версією The Banker

OTP Group здобула нагороду «Банк року» в Центрально-Східній Європі за версією The Banker

OTP Group отримала від авторитетного ділового журналу The Banker нагороду «Банк року 2021» в Центрально-Східній Європі в цілому, а також у Хорватії, Угорщині, Чорногорії та Словенії, чим поповнила ланку відзнак за останні роки, що відзначають амбітну стратегію розширення, цифрової трансформації та клієнтоцентричного підходу.

Раніше цього року Euromoney Awards for Excellence 2021 визнав OTP Group найкращим банком Центральної та Східної Європи. Таким чином ці регіональні нагороди є визнанням діяльності з перетворення OTP Group на визначного регіонального гравця.

«Ми твердо віримо, що історія конвергенції регіону ЦСЄ триватиме, і ми повністю віддані тому, щоб зберегти свій внесок у цей розвиток», – заявив заступник голови правління OTP Group Ласло Вольф. «Маючи штаб-квартиру та здійснюючи діяльність у Центральній і Східній Європі, ми накопичили величезний досвід та глибокі знання наших ринків. Оптимальне поєднання локальних і центральних рішень, а також індивідуальне поєднання цифрових та стандартних банківських послуг, безумовно, є унікальними та важко відтворюваними конкурентними перевагами OTP Group».

Щоб прочитати повну редакційну статтю The Banker, перейдіть за цим посиланням.

The Banker зазначив, що «оскільки глобальний політичний клімат змінюється після пандемії Covid-19, ЦСЄ, ймовірно, отримає вигоду від нових мегатенденцій, включаючи решоринг виробництва та ланцюгів поставок. Регіональний банк року в ЦСЄ 2021, OTP Group, має унікальні можливості, щоб збирати плоди цих змін і сприяти руху до наступного етапу розвитку регіону».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація