UA

ОТП Банк розпочав надавати послуги торгового еквайрингу

ОТП Банк розпочав надавати послуги торгового еквайрингу

ОТП Банк запровадив послугу для торговельно-сервісних підприємств – торговий еквайринг.

Відтепер клієнти ОТП Банку зможуть орендувати чи придбати два види терміналів – стаціонарний POS термінал або Android термінал, на який можна встановлювати програмне РРО (реєстратор розрахункових операцій).

Android-POS термінал замінює 3 пристрої, а саме комп'ютер або планшет з встановленим програмним забезпеченням для обліку товарів/послуг, торговий термінал для прийому платіжних пластикових карт, фіскальний апарат (в т.ч. і принтер для фіскальних чеків).

Пропоновані клієнтам термінали приймають пластикові картки міжнародних платіжних систем (Visa та Mastercard) і системи «Простір» та будь-які сучасні платіжні інструменти (смарт-годинники, мобільні телефони з технологією NFC тощо).

Також існує можливість встановлювати функцію «мультимерчант», яка дозволяє декільком підприємствам використовувати один POS-термінал, при цьому розрахунки за надані товари й послуги будуть відокремленими.

Серед переваг торгового еквайрингу від ОТП Банку – швидка перевірка документів та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тариф за розрахунки становить 2% від суми операції. Підключення POS-термінала безкоштовно.

«Торговий еквайринг допомагає збільшити обсяг продажів – за рахунок залучення клієнтів, які звикли розраховуватися платіжними картками й смартфонами, і, таким чином, підвищувати їхню лояльність та збільшувати «середній чек». Крім того, отримання безготівкових коштів зменшує витрати на інкасацію, а в умовах карантинів ще й відповідає на вимогу часу – максимально мінімізувати контакт через готівку», – розповіла Альона Осадченко, керівник партнерських програм ОТП Банку.

Також повідомляємо, що ОТП Банк пропонує своїм клієнтам оформити Інтернет еквайринг, що дозволяє приймати розрахунки на сайті клієнта, інформацію можна дізнатися за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація