UA

Payoneer і ОТП Банк запустили спеціальну пропозицію

Міжнародна платіжна платформа Payoneer і ОТП Банк розробили спеціальну пропозицію, завдяки якій фрилансери, онлайн-продавці й невеликі компанії, що працюють на міжнародних ринках, зможуть швидко та безпечно виводити отримані на акаунт Payoneer кошти на власний рахунок в ОТП Банку.

Зокрема це стало можливим завдяки прискореній процедурі валютного контролю — для підтвердження виторгу на суму від 400 тис. грн необхідний лише інвойс, договір надавати не потрібно. Ще одна перевага — можливість відвідувати закриті спільні заходи партнерів для клієнтів з високими оборотами за рахунками.

Нові клієнти, які захочуть отримати акаунт Payoneer та рахунок в ОТП Банку, отримають особливі умови та бонуси за підключення. Зокрема, для клієнтів-ФОП існує тарифний пакет «IT Professional», який передбачає безкоштовне відкриття та обслуговування поточного рахунку в національній та іноземній валютах протягом 6 місяців, можливість автоматичного продажу іноземної валюти тощо. Фізичні особи, які відкриють рахунок ФОП в ОТП Банку, зможуть обрати преміальний тарифний пакет «Premium Black Edition IT 2.0» від ОТП Банку, який передбачає програму кешбеків, аеропортові сервіси тощо. Додаткові бонуси очікують на нових клієнтів – фрилансерів та невеликі компанії.

Як зазначив член правління ОТП Банку з розвитку роздрібного бізнесу Олег Клименко: «Ми живемо у світі глобальних можливостей, тож ОТП Банк працює над тим, щоб наші клієнти без перешкод отримували до них доступ – швидко і без затримок. Фахівці, які віддалено працюють на міжнародні компанії, онлайн-магазини, що торгують з іноземними партерами – усі вони потребують зручних та безпечних способів виведення коштів. Завдяки співпраці з платіжною системою Payoneer ОТП Банк зможе надавати якісні послуги цьому сегменту клієнтів».

«Вимоги сучасного світу до платежів досить чіткі — вони мають бути швидкими, безпечними та зручними. Саме тому ми об’єднались з надійним європейським банком ОТП Банк — аби спільними зусиллями забезпечити нашим клієнтам ще комфортніший і простіший вивід коштів з Payoneer. Завдяки цьому та іншим приємним можливостям, які відкриває наше партнерство, вони зможуть простіше виходити на міжнародні ринки. Це зі свого боку є надзвичайно важливим для бізнесів і підприємців, які планують стати експортерами товарів чи послуг», — сказав Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі.

Більше інформації про партнерство за посиланням.

Про Payoneer

Payoneer (NASDAQ: PAYO) є світовим партнером у галузі цифрової комерції — де б ви не знаходились. Від безмежних платежів до безмежного зростання, Payoneer обіцяє будь-якому бізнесу на будь-якому ринку технології, зв’язки та впевненість для участі та процвітання у новій світовій економіці.

З 2005 року Payoneer винаходить і створює справді глобальну екосистему, аби весь світ міг реалізувати свій потенціал. Від підприємців-початківців на ринках, що розвиваються, до провідних світових цифрових брендів, таких як Airbnb, Amazon, Google, Upwork та Walmart.

Payoneer пропонує Всесвіт можливостей — відкритий для Вас.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація