UA

ОТП Банк запроваджує кредитні канікули за усіма кредитами фізичних та юридичних осіб

ОТП Банк запроваджує кредитні канікули до 31 березня для усіх, без виключення, кредитів великим корпоративним клієнтам, малому та середньому бізнесу та приватним особам. Строк погашення траншів та сплати відсотків переноситься на 31 березня 2022 р.

Рішення розповсюджується на діючі транші за усіма видами кредитів та кредитних ліній юридичних осіб та сплати щомісячних платежів за усiма видами кредитiв для фiзичних оciб, а також – для погашення вже наявної с 24.02.2022р прострочки.

Сплату відсотків також відтерміновано до 31 березня поточного року.

Нагадаємо, ОТП Банк є одним з найбільших кредиторів українського бізнесу, входить у десятку банків-лідерів за державною программою «Доступні кредити 5-7-9%». Протягом 2021 року наростив кредитний портфель юросіб у півтора рази і увійшов одразу до двох номінацій рейтингу «Кращі банки та провідні банкіри на ринку МСБ-2021» від провідного економічного видання «БІЗНЕС».

За підсумками 2021 року увійшов у трійку банків-лідерів у ренкінгу фінансової надійності банків України, який склала аналітична система з бізнес-розвідки YouControl. Також ОТП Банк посів четверте місце в списку найбільш ефективних банків України за підсумками 2021 року, повідомляється на сайті Центру CASE Україна.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація