UA

OТП Банк змінює умови обслуговування в ОTP Credit до 31.03.22 р.

Задля підтримки своїх клієнтів у часи війни ОТП Банк змінює умови обслуговування у мобільному додатку OTP Credit до 31.03.2022 р.

За споживчими, готівковими, іпотечними та автокредитами скасовано штрафи за прострочені платежі. Банк не буде нараховувати штрафи та відсотки на прострочену заборгованість у разі несвоєчасної сплати обов’язкового платежу за кредитом. Відсоткову ставку за вказаними кредитами банк підвищувати не буде.

Усі кошти на карткових рахунках доступні для розрахунку в торговельних мережах та інтернеті у межах встановлених відповідних лімітів.

Ліміт на зняття готівки в банкоматі становить 100 000 грн на день.

Зважаючи на обставини, банк був вимушений знизити доступні кредитні ліміти по картках. Утім скасував штрафи за несвоєчасне внесення мінімального платежу на картках з кредитним лімітом та не буде підвищувати відсоткову ставку.

Також було знижено доступний ліміт за розстрочкою, обов’язкові платежі за якою залишаються обов’язковими, але відтепер їх можна оплатити кредитними коштами без комісій та штрафів.

Комісію та штрафи за прострочену заборгованість скасовано. Відсоткову ставку за розстрочкою банк підвищувати не буде.

Нагадаємо, раніше ОТП Банк скасував комісію за перекази з картки на картку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація