UA

Національний банк затвердив суботу, 12 березня, робочим днем для українських банків

Національний банк затвердив суботу, 12 березня, робочим днем для українських банків

Національний банк встановив суботу, 12 березня, робочим днем банківської системи.

Згідно з постановою №46, міжбанківські перекази через систему електронних платежів НБУ (СЕП) будуть здійснюватися за таким графіком: платежі 12 березня здійснюватимуться датою банківського дня 12 березня, платежі 13 та 14 березня – датою банківського дня 14 березня. СЕП працює у штатному режимі (23 години на добу).

Утім, зважаючи на військові дії, що тривають в Україні, графік роботи відділень ОТП Банку може відрізнятися від звичайного. Перелік відділень, що готові обслуговувати клієнтів за умови безпеки для їхнього життя та здоров’я, буде розміщено на сайті банку та на офіційній сторінці у Facebook. Уточнити графік роботи кожного окремого відділення, а також з’ясувати інші питання, можна за каналами Довідкового центру банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація