UA

Тимчасове призупинення нарахування бонусів

У зв’язку з воєнним станом ОТП Банк вимушений тимчасово призупинити нарахування бонусів за програмою лояльності Mastercard Більше для усіх карток Mastercard, за картками OTP Tickets та за картками Vodafone Bonus з 15 березня 2022 року.

Зверніть увагу, що припиняється лише нарахування нових бонусів. Утім, усі бонуси, що мали клієнти раніше, залишаються доступними для використання.

Нагадаємо, що у програмі Mastercard Більше реалізовано можливість перерахувати накопичені бали на користь Збройних Сил України. Для цього потрібно зайти в інтернет-банкінг або в мобільний додаток OTP Smart, обрати пункт меню «Мої картки», знайти «Бонусну програму» і клікнути на неї. Після цього відкриється сторінка «Подарунки ОТП Банку», де першим пунктом є «Допомога ЗСУ». Там можна обрати сертифікат від 10 грн до 2500 грн. Також для перерахунку бонусів можна перейти за посиланням bilshe.mastercard.ua/login, знайти у головному меню «Місто Mastercard» – «Подарунки банків» – «ОТП Банк».

Нарахування бонусів за усіма програмами та картками буде відновлено щойно це стане можливим.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація