UA

Продовження терміну дії платіжних карток

Продовження терміну дії платіжних карток

Шановні клієнти! Платіжні картки, термін дії яких завершився у лютому/березні 2022 році, або завершиться протягом дії воєнного стану, залишаться активними.

За такими картками будуть доступні усі операції та послуги, зокрема зняття готівки через усі банкомати. Утім, зверніть увагу! Для таких карток можливі відмови при розрахунках у деяких торговельних точках чи в інтернет-продавців, у яких встановлені налаштування ПОС-терміналів та сайтів, що додатково перевіряють термін дії карток.

Також, якщо у вас є відкритий рахунок в ОТП Банку, для вас можливою є активація нової віртуальної картки з новим терміном дії в OTPSmart, що дозволить безперешкодно здійснювати безготівкові розрахунки, покупки в мережі інтернет та зняття готівки за допомогою NFC.

Для того, щоб активувати віртуальну картку в OTPSmart:

  • якщо операційна система вашого смартфону Аndroid – необхідно обрати картку в розділі «Мої картки» та натиснути на зображення «замочка» на самій картці; якщо Apple iOS – знайдіть внизу екрану функцію «Активувати картку»;
  • токенізувати картку/додати її у віртуальний гаманець Google/ApplePay шляхом натиснення відповідної кнопки в додатку OTPSmart, у розділі «Мої картки», перейшовши на закладку «Операції».

Нова віртуальна картка дозволить:

  • здійснювати перекази за реквізитами рахунку;
  • здійснювати перекази з картки на картку через додаток OTP Smart/OTP Credit;
  • отримувати поповнення рахунку;
  • змінювати ПІН-код до картки;
  • отримувати готівку через касу банку без використання картки;
  • отримувати готівку в банкоматах використовуючи NFС;
  • отримувати готівку через касу магазинів, таких як АТБ, Фора, Сільпо, Новус, Окко, WOG та інших – до 6000 грн. за картками Mastercard.

Водночас закликаємо вас, за можливості, здійснювати саме безготівкові розрахунки, які:

  • по-перше, економлять ваш час;
  • по-друге, дозволяють вам не стояти у черзі до банкоматів;
  • по-третє, допомагають якомога рідше наражати на небезпеку життя інкасаторів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація