UA

Дочірній банк OTP Bank пропонує українцям відкриття рахунків та оформлення карток у Словенії

Дочірній банк OTP Bank пропонує українцям відкриття рахунків та оформлення карток у Словенії

SKB Banka, Словенія – член OTP Group – пропонує українцям скористатися спрощеною процедурою отримання базового тарифного пакету банківського обслуговування.

У пакет входить: базовий платіжний рахунок, дебетова картка Visa, цифровий банкінг (мобільний та інтернет-банкінг), зняття готівки в касі банку або в банкоматі, 8 безкоштовних платіжних операцій на місяць (кредитні чи дебетові).

Для оформлення потрібні: паспорт та картка заявника про міжнародний захист або дозвіл на тимчасове проживання. Вартість обслуговування базового тарифного пакету: 4,90 євро щомісяця. Утім SKB Banka, Словенія пропонує скористатися ним у перші три місяці безкоштовно.

Нагадаємо, раніше спрощену процедуру оформлення карткових рахунків (без вимоги посвідок на проживання) для українців уже запровадили OTP Bank у Молдові, Румунії, Угорщині та член OTP Group – DSK Bank, Болгарія.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація