UA

ОТП Банк подовжує кредитні канікули за усіма роздрібними кредитами до 30.04.2022 р.

ОТП Банк подовжує кредитні канікули за усіма роздрібними кредитами до 30.04.2022 р.

ОТП Банк подовжує кредитні канікули за усіма роздрібними кредитами до 30.04.2022 р. для підтримки своїх клієнтів під час повномасштабної війни з росією.

Якщо клієнти не матимуть змоги внести мінімальний плановий платіж за кредитом згідно з графіком, його прострочення та внесення цієї інформації до кредитної історії не відбудеться. При цьому, штрафи, пені або підвищена процентна ставка не застосовуватимуться.

Банк звертає увагу своїх позичальників, що кредитні канікули не передбачають звільнення від повернення кредитних коштів та сплати процентів за користування ними, а лише надають змогу відкласти дату платежу. Тому рекомендується сплачувати заборгованість вчасно, аби уникнути перенавантаження у майбутньому.

За повідомленням банку, певні правила користування кредитами залишаються під час кредитних канікул без змін. Зокрема, усі інформаційні СМС повідомлення про дату та суму планового платежу продовжують надходити до клієнтів, а списання процентів та платежів здійснюється в плановому режимі. Власники кредитних карток, які хочуть уникнути автоматичного списання процентів, мають звернутися до банку для прийняття індивідуального рішення щодо реструктуризації боргу. Для цього можна особисто завітати до відділення або залишити заявку на сайті банку чи через довідковий центр.

Також, як і раніше, працюють правила роботи пільгового періоду. Тобто, якщо до граничної дати платежу не було внесено суму, необхідну для дії пільгового періоду, на залишок заборгованості буде нараховано проценти за стандартною процентною ставкою.

Погашення заборгованості можна здійснити так:

  • переказом за реквізитами рахунку;
  • переказом з картки на картку через додаток OTPSmart/OTPCredit;
  • у працюючих відділеннях банку (їх перелік на офіційному сайті банку публікується щодня);
  • у банкоматах із функцію Cash-in;
  • у терміналах (перелік терміналів, що працюють, та їхнє розташування за посиланням).

Нагадаємо, раніше ОТП Банк запровадив кредитні канікули для своїх позичальників після російського вторгнення на територію України до 31 березня п.р.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація