UA

ОТП Банк подовжує кредитні канікули для великих корпоративних клієнтів і МСБ до 30 квітня 2022 р.

ОТП Банк подовжує кредитні канікули для великих корпоративних клієнтів і малого та середнього бізнесу до 30 квітня 2022 р.

Відстрочення дати платежу може стосуватися як заборгованості за кредитними траншами, так і за процентами та комісіями. За потреби банк готовий розглядати можливість реструктуризації боргу в індивідуальному порядку і знаходити максимально ефективне рішення для клієнтів.

ОТП Банк дякує всім корпоративним клієнтам, які попри воєнний стан знаходять можливість дотримуватися кредитних зобов’язань та обслуговувати борг, сплачуючи відсотки. Адже таким чином підтримується стійкість не тільки банку, а й фінансової системи загалом.

Нагадаємо, ОТП Банк запровадив кредитні канікули за усіма кредитами фізичних та юридичних осіб з 1 по 31 березня у зв’язку з російською агресією.

Також нагадаємо, що у грудні 2021 р. ОТП Банк увійшов одразу до двох номінацій рейтингу «Кращі банки та провідні банкіри на ринку МСБ-2021» від провідного економічного видання «БІЗНЕС». Зокрема, банк посів другу сходинку в рейтингу «Опора МСБ» – за досягнення у сфері кредитування та щоденне якісне обслуговування малого та середнього бізнесу. Також увійшов у п’ятірку кращих банків у номінації «Агрофінансування» – за провідні позиції у сфері кредитування та обслуговування фермерських господарств і малих агрокомпаній.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація