UA

ОТП Банк продовжує брати участь в аукціонах Мінфіну з продажу військових ОВДП

ОТП Банк продовжує брати участь в аукціонах Мінфіну з продажу військових ОВДП

ОТП Банк продовжує брати участь в аукціонах Міністерства фінансів України з продажу військових облігацій внутрішньої державної позики на користь своїх клієнтів, наступний з яких відбудеться у вівторок, 19 квітня п.р.

Під час аукціону очкується розміщення військових ОВДП, номінованих у доларах США, євро та гривні з дохідністю 3,7 %, 2,5% та 10-11% річних відповідно. Строк до погашення коливається від 196 до 472 днів для гривневих облігацій, та складає 225 днів – для цінних паперів у євро і 372 дні – для ОВДП у доларах США.

Серед найвагоміших переваг інвестування у військові облігації – 100% гарантія держави повернення коштів та виплати доходу і відсутність оподаткування отриманого доходу. До того ж, банк не перевіряє джерела походження коштів клієнтів, що спрямовуються на придбання цінних паперів, та не утримає комісій за проведення відповідних операцій.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація