UA

Нагадування корпоративним клієнтам про роботу з платежами

Нагадування корпоративним клієнтам про роботу з платежами

Шановні клієнти!

Звертаємо вашу увагу, що у разі недостатності коштів на рахунку клієнта для виконання поданого ним розрахункового документу або для здійснення договірного списання згідно з зарплатною відомістю, банк повертає без виконання такі розрахункові документи або зарплатну відомість відповідно до чинного законодавства України та діючих редакцій Договору про відкриття рахунків, здійснення розрахунково-касового обслуговування та надання інших банківських послуг юридичним особам-резидентам (включаючи їх відокремлені підрозділи, які не є самостійними юридичними особами), юридичним особам-нерезидентам (нерезидентам інвесторам), іноземним представництвам, фізичним особам-підприємцям, а також для забезпечення таких видів діяльності як виробнича кооперація, спільне виробництво та інші види спільної діяльності, що здійснюються на підставі договорів (контрактів) без утворення юридичної особи (Публічний), Договору про надання банківських послуг (публічний) та Договору про надання банківських послуг фізичним особам-підприємцям та іншим самозайнятим особам АТ «ОТП БАНК».

У зв’язку із цим інформуємо вас, що починаючи з 1 червня 2022 року:

  • розрахункові документи та/або зарплатні відомості, що було подано до банку протягом операційного часу та не було виконано у зв’язку із недостатністю коштів, буде автоматично повернуто без виконання на наступний банківський день;
  • розрахункові документи та/або зарплатні відомості, що були подано до банку після операційного часу та не було виконано у зв’язку із недостатністю коштів, буде автоматично повернуто без виконання на другий банківський день.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація