UA

Власники «Особливої» пенсійної картки VISA від ОТП Банку можуть отримати допомогу від команди «Лесик з ОТП» телефоном

Власники «Особливої» пенсійної картки VISA від ОТП Банку можуть отримати допомогу від команди «Лесик з ОТП» телефоном

З 05.05.2022 року ОТП Банк запустив телефонію для обслуговування клієнтів – власників «Особливої» пенсійної картки Visa від ОТП Банку, які через різні обставини не мають можливості скористатися чат-ботом, утім потребують допомоги.

Аби отримати послугу підтримки, клієнту потрібно зателефонувати зі свого «фінансового» номеру, що зазначався при відкритті картки, за номером телефону 0800 50 43 43. Помічники з команди «Лесик з ОТП» за запитом клієнта вирішують багато завдань, зокрема, знаходять необхідні товари, медикаменти, лікаря, підбирають варіанти для переїзду та житло, розшукують контакти волонтерів та тих, хто надає гуманітарну допомогу. Дзвінки безкоштовні для всіх клієнтів українських операторів.

Крім того, власникам «Особливої» пенсійної картки Visa від ОТП Банку, як і раніше, доступний сервіс доставки ліків (вітамінів) на суму 300 грн. Для того, щоб ним скористатися, треба звернутися до Лесика у чат-боті або за виділеною телефонною лінією зі свого «фінансового номеру» і зробити замовлення медикаментів/вітамінів з сайту Liki24 на суму 300 грн (є можливість доплати клієнтом у разі перевищення суми замовлення). Пропозиція доступна за умови здійснення трьох торгoвельних транзакцій пенсійною карткою від 100 грн кожна протягом останніх 30 днів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація