UA

Розстрочка «Скибочка» від ОТП Банку тепер доступна в мережі Eldorado

Розстрочка «Скибочка» від ОТП Банку тепер доступна в мережі Eldorado

ОТП Банк розширив перелік партнерів-ритейлерів, де клієнти – фізичні особи можуть оформити розстрочку «Скибочка». Тепер до списку додалася мережа магазинів Eldorado.

Усе, що потрібно для оформлення розстрочки – кредитна картка ОТП Банку і завантажений на смартфон додаток OTP Credit. Для того, щоб оформити послугу, потрібно перевірити власний ліміт на розстрочки в додатку OTP Credit, після чого повідомити продавцю про бажання здійснити покупку в розстрочку, і підтвердити дію в додатку.

Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, становить від 300 грн до 100 тис. грн. Клієнт може обрати термін, протягом якого сплачуватиме кошти – 3 або 6 місяців. Ставка за розстрочкою становить 0,01% річних, комісія – 0,5% на місяць.

Серед переваг «Скибочки» є те, що оформлення покупки в розстрочку не перевищує кількох хвилин та не потребує жодних кредитних заявок чи документів.

Зверніть увагу, що наразі оформлення покупки в розстрочку «Скибочка» доступне лише в офлайн-магазинах мережі Eldorado.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація