UA

«Відкриття відділення ОТП Банку – знакова подія для міста», – мер Ірпеня

«Відкриття відділення ОТП Банку – знакова подія для міста», – мер Ірпеня

Мер Ірпеня Олександр Маркушин завітав на офіційне відкриття першого відділення ОТП Банку в цьому місті і привітав працівників з початком роботи. «Це знакова подія, адже йдеться про потужну і надійну фінансову установу, зручність для людей і підтримку для підприємств», – наголосив міський голова.

У свою чергу, голова правління ОТП Банку Володимир Мудрий розповів, що старт роботи нового відділення планувався ще на початку березня. «Попри все ми прийняли відповідне рішення про відкриття, щойно Київську область було звільнено. Це позитивний сигнал бізнесу і населенню міста–героя: ми віримо у нашу перемогу, ми працюємо і готові підтримувати їх», – наголосив В.Мудрий.

Нове відділення банку облаштоване за найвищими європейськими стандартами, із зоною обслуговування та депозитними сейфами.

«У нас зручне розташування, у центрі міста, за адресою вул. Т.Шевченка, 7Н. Тут надають усі види банківських послуг як для фізичних, так і для юридичних осіб», – розповіла керуюча відділенням в м.Ірпінь Світлана Сапсай. – «Зокрема, одна із затребуваних зараз послуг – це отримання допомоги від ООН для внутрішньо переміщених осіб, її можна отримати у нас. Також ми маємо вільні банківські скриньки, які готові запропонувати клієнтам».

«Пройшло трохи більше місяця після бойових дій в Ірпені, а в місто вже повернулося майже 50% населення і відкрилася чи поновила роботу значна кількість малого та середнього бізнесу. Інвестиційна рада щодня працює над тим, щоб бізнес в Ірпені ставав міцніше на ноги. І я щиро дякую усім підприємцям, які повертаються до роботи, розуміючи, що бізнес – це податки, а податки – це кошти на відновлення зруйнованих шкіл, дитсадків, лікарень та житла ірпінців», – підкреслив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

Нагадаємо, що роботу з клієнтами відділення ОТП Банку в м.Ірпінь розпочало ще наприкінці травня.

Переглянути відео із заходу ви можете за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація