UA

ОТП Банк, Україна запустив благодійний проєкт «OTP Bank Helps Ukraine»

ОТП Банк, Україна запустив благодійний проєкт «OTP Bank Helps Ukraine»

ОТП Банк, Україна запускає благодійний проєкт «OTP Bank Helps Ukraine», спрямований на збір пожертв для нагальних потреб країни під час військового стану.

Проєкт розроблено у співробітництві з давнім партнером банку – українським благодійним фондом із 10-річною історією «Благомай» та провайдером платіжних послуг iPay.ua. У межах ініціативи волонтери з ОТП Банку обиратимуть проєкти, що потребують фінансової підтримки з боку благодійників, за такими напрямами: нагальні потреби шпиталів і лікарень, підтримка дитячих будинків, допомога внутрішнім переселенцям. Для цього на сайті «OTP Bank Helps Ukraine» буде розміщено окрему форму, що дозволить надсилати відповідні запити онлайн.

Обрані проєкти буде опубліковано на сайті, де одразу можна буде переказати гроші у будь-якій валюті у декілька кліків.

ОТП Банк, Україна популяризуватиме благодійний сайт «OTP Bank Helps Ukraine» серед банків OTP Group в інших країнах Європи. Тому очікується, що основними надавачами благодійної допомоги будуть саме працівники цих фінансових установ, хоча долучитися до збору пожертв зможуть усі охочі.

«ОТП Банк в Україні робить свій важливий внесок у нашу спільну перемогу: ми переказували кошти на потреби ЗСУ, передали автомобілі на фронт, закупили медичне обладнання для клініки у Краматорську. На цей час загальна сума, витрачена на допомогу, складає приблизно 75 млн грн. Утім, ми, як частина міжнародної групи, хочемо зробити більше та допомогти нашій країні разом із колегами з інших банків групи якомога швидше зупинити військову агресію та повернутися до мирного життя», — наголосив голова правління ОТП Банку Володимир Мудрий.

Як відзначила керівник проєкту, директор департаменту з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею ОТП Банку Леся Сирота, «ми живемо у час, повний викликів, але усі українці об’єдналися навколо спільної мети. Кожен із нас робить усе від нього залежне, аби сприяти відбудові України. ОТП Банк взяв на себе місію збору благодійних пожертв серед колег з європейських країн. Хоча після 24 лютого більшість дочірніх банків OTP Group організовували власні акції із допомоги українцям, однак тепер ця робота буде більш системною. Ми як соціально відповідальна установа докладемо усіх зусиль, аби допомогти нашій країні перемогти та відновитися», — відзначила вона.

OTP Group представлено в 11 країнах, в її установах працюють понад 37,5 тис. працівників. Щоденно банки групи надають послуги близько 16 млн клієнтів. ОТП Банк діє на українському ринку з 1998 року, він має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості та надає усі види банківських послуг.

Благодійний фонд «Благомай» – засновано у 2011 році. З 2016 року член Українського форуму благодійників. Основний напрямок діяльності фонду – допомога дітям, які перебувають в дитячих будинках і соціальна адаптація таких дітей до реального життя. Нині має такі активні програми: «Прихисток з любов'ю», «Психологічна підтримка», «Гарячі потреби для переселенців та дитячих будинків», «Евакуація дітей з гарячих точок», «Медичний кабінет», «Чиста вода».

iPay.ua – провідний український сервіс онлайн-платежів та переказів, який працює на fintech-ринку вже більше 13 років. Наразі компанія надає послуги прийому платежів у мережі Інтернет для понад 500 компаній та комунальних підприємств і є партнером найбільших банків України. Сервіс отримав найвищу оцінку надійності та якості платежів. Це підтверджено міжнародним сертифікатом відповідності світовим стандартам безпеки PCI DSS, який було розроблено експертами провідних компаній Visa та Masterсard.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація