UA

OTP Bank та Masterсard дарують сертифікати на річну підписку від Мегого

OTP Bank та Masterсard дарують сертифікати на річну підписку від Мегого

OTP Bank разом з Masterсard розпочинають акцію, за умовами якої усі поточні та нові власники картки Ладна від ОТП Банку можуть взяти участь у розіграші 30 сертифікатів на «Максимальну» підписку від Мегого.

Для цього потрібно додати існуючу картку Ладна в ApplePay/GooglePay або відкрити картку Ладна безкоштовно online за 1 хвилину в мобільному додатку від OTP Bank, зробити покупки Ладною карткою з Google/Apple Pay від 200 грн в магазині чи інтернеті та автоматично стати учасником акції. Кожна транзакція на вказану суму бере участь у розіграші.

Акція триває до 18.12.2022 р.

Протягом 3 днів з моменту закінчення акції будуть обрані 30 транзакцій за допомогою online-генератора випадкових чисел, власники яких отримають «Максимальну» підписку на Megogo.

Підписка «Максимальна» від Megogo дає можливість завантажувати фільми, дивитись Чемпіонат Світу, Лігу Чемпіонів і будь-які топові футбольні матчі, слухати аудіокниги, обирати нові серіали і ще безліч всього.

Детальніше про акцію можна дізнатися за посиланням: https://www.otpbank.com.ua/action/megogo-ladna-mc/.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація