UA

Повідомлення щодо передачі персональних даних клієнтів за програмою «Доступна іпотека 7%»

Інформуємо клієнтів, поручителів, що приймають участь у програмі «Доступна іпотека 7%» та з якими укладено кредитний договір, договір поруки, договір іпотеки за програмою «Доступна іпотека 7%» про передачу Банком персональних даних клієнтів та членів їх сім’ї (дружини/чоловіка, дітей клієнта), поручителей на обробку / збирання / використання / накопичення / зберігання/ поширення Приватному акціонерному товариству «Українська фінансова житлова компанія» (код за ЄДРПОУ 44098710).

Це пов’язано з прийняттям Постанови КМУ від 16.12.2022 року № 1397 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо забезпечення доступного іпотечного кредитування громадян України» та наданням державної підтримки у вигляді часткової компенсації процентів, що нараховані, починаючи з 01.01.2023 р. за кредитами, отриманими позичальниками у межах програми «Доступна іпотека 7%» Приватним акціонерним товариством «Українська фінансова житлова компанія» (код за ЄДРПОУ 44098710), а не Фондом розвитку підприємництва.

Зазначені зміни відображені в Правилах кредитування, що розміщено на офіційному сайті банку.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація