UA

Сlick OTPay увійшов у ТОП-3 кращих інтернет-банкінги України та у ТОП-6 кращих інтернет-банкінгів країн Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії

Сlick OTPay увійшов у ТОП-3 кращих інтернет-банкінги України та у ТОП-6 кращих інтернет-банкінгів країн Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії

Агенція SME Banking Agency оголосила результати масштабного дослідження Business Online Banking 2023 з ефективності онлайн-банкінгу в країнах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії.

Інтернет-банкінг для юридичних осіб та підприємців Сlick OTPay посів у ньому 3-тю сходинку серед банків з України та 6-те місце у загальному рейтингу серед 50 банків з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, України, Узбекистану. Зазначимо, що серед європейських банків в Україні ОТП Банк посів найвищу сходинку.

Під час дослідження інтернет-банкінги порівнювалися за 120 показниками, також було вивчено тренди та найкращий досвід впровадження інтернет-банкінгу в регіоні.

SME Banking Club – міжнародна платформа, що об'єднує бізнес-банкірів з метою обміну інформацією, аналітикою та досвідом. Вивчає, як розвиваються локальні, регіональні та глобальні ринки обслуговування клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу.

Дізнайтеся більше про Сlick OTPay за посиланням: https://www.otpbank.com.ua/smb/rko/cash-management/otp-online/ .

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація