UA

ОТП Банк пропонує для бізнесу новий депозит «Овернайт»

ОТП Банк пропонує для бізнесу новий депозит «Овернайт»

ОТП Банк розробив для корпоративних клієнтів новий депозитний продукт «Овернайт», що дозволяє отримувати дохід від тимчасово вільних коштів компанії за один день.

Розміщення вкладу відбувається щоденно.

При чому, кошти списуються на Овернайт автоматично після 19.30 та повертаються на поточний рахунок клієнта на наступний день до 9.00 разом з нарахованими процентами.

Оформити депозити «Овернайт» можна у гривні, доларах США та євро. Мінімальна сума гривневого вкладу – 1000 грн, в іноземній валюті – необмежена. Максимальна сума вкладу для всіх валют є необмеженою. Процедура оформлення є простою, з мінімальною кількістю документів.

Звертаємо увагу, що підписання депозитних договорів може бути здійсненне в електронній формі з накладанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація