UA

ОТП Банк пропонує підписання документів для відкриття рахунку для юридичних осіб з комплексним обслуговуванням online

ОТП Банк пропонує підписання документів для відкриття рахунку для юридичних осіб з комплексним обслуговуванням online

Система дистанційного обслуговування клієнтів – юридичних осіб Click OTPay отримала чергове оновлення. Зокрема користувачі відтепер мають змогу підписувати документи за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) одразу в особистому кабінеті. Нагадаємо, що подавати заявку на відкриття рахунку можливо також онлайн.
 

Усі підписані документи з кваліфікованим електронним підписом у подальшому зберігаються у системі Click OTPay у форматі pdf та p7s, тобто клієнт завжди має до них доступ. Послуга доступна для клієнтів – юридичних осіб, які відповідно мають кваліфікований електронний підпис та одного розпорядника рахунків.

Click OTPay доступний також і в мобільній версії, вона теж нещодавно отримала низку оновлень, які було внесено з урахуванням відгуків і пропозицій від клієнтів. Зокрема було повністю оновлено головний екран зі зручним переглядом транзакцій, замість вертикального меню клієнти тепер бачать горизонтальне. Також додана можливість генерації ключа для нового користувача в застосунку і функція масового підпису платежів та заявок. Крім того, серед важливих змін – швидкі дії з рахунком відразу на головному екрані та друк платіжних інструкцій із факсиміле по гривневих платежах.

Нагадаємо, що підключення системи Click OTPay для клієнтів – юридичних осіб є безкоштовним.

Також безкоштовними є наразі будь-які тарифні пакети у межах РКО для усіх нових корпоративних клієнтів ОТП Банку на період 3 місяців. Зокрема, підключення тарифних пакетів, щомісячний платіж за користування та вихідні перекази у національній валюті на електронних носіях коштують 0 грн. По завершенню тримісячного періоду плата за обраний тарифний пакет встановлюватиметься відповідно до вказаної на сайті банку.

Подати заявку на відкриття рахунку можна тут: https://www.otpbank.com.ua/smb/rko/open-account-online/.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація