UA

Звернення ОТП Банку в Україні

Шановні клієнти та партнери,

Інформуємо Вас, що Національне агентство з питань запобігання корупції виключило угорський OTP Bank з переліку міжнародних спонсорів війни. ОТП Банк в Україні вітає це рішення, що стало прецедентом на фінансовому ринку країни.

ОТП Банк в Україні та OTP Group є абсолютно відкритими у своїй діяльності та налаштовані на позитивну й конструктивну співпрацю з НАЗК.

Протягом своєї діяльності на банківському ринку України ОТП Банк завжди керувався виключно нормами українського та міжнародного права, вів відповідальний бізнес, спрямований на розвиток економіки та був надійним фінансовим плечем для українських Клієнтів – як приватних осіб, так і потужних компаній. Підтвердженням цьому є те, що протягом останніх п’яти років банк незмінно входить до переліку системно важливих.

З початком повномасштабної війни українська команда ОТП Банку робила усе від неї залежне, аби фінансова установа працювала і безперебійно надавала послуги навіть за найважчих умов: у надскладний лютий та березень 2022 року, під час масованих ракетних атак та блекаутів. Для підтримки країни банк щомісячно робить перекази на користь благодійних фондів. Також було створено благодійний проєкт OTP Bank Helps Ukraine, мета якого – допомога українцям, постраждалим від війни: переміщеним особам, вихованцям дитячих будинків, лікарням тощо. Від серпня ОТП Банк в Україні активно підтримує некомерційний проєкт Superhumans Center, який займається протезуванням, складною реконструктивною хірургією, реабілітацією та психологічною допомогою українцям, які отримали травми через війну.

Значну підтримку Україні надавала також OTP Group: надсилала гуманітарну допомогу, робила благодійні перекази, надала прихисток для українських колег та їхніх родин, які були вимушені покинути власні домівки і навіть країну.

Ми, ОТП Банк Україна, і далі будемо робити все можливе на фінансовому фронті для України та її відродження!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація