UA

Унікальний сервіс від ОТП Банку: купівля ОВДП на аукціоні Мінфіну з мобільного застосунку

Унікальний сервіс від ОТП Банку: купівля ОВДП на аукціоні Мінфіну з мобільного застосунку

ОТП Банк став першим банком, що відкрив своїм клієнтам доступ до унікального сервісу: можливості купувати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) напряму на аукціонах Міністерства фінансів України через мобільний застосунок OTP Bank UA.

«Наша мета – зробити ринок цінних паперів в Україні масовим, аби якомога більше клієнтів відчули його переваги, навчилися користуватися цим інвестиційним інструментом, отримали доступ до якісної послуги та підтримали економіку, адже купівля ОВДП – це допомога державі. Для цього ми реалізували сервіс у digital. Тепер можна купити ОВДП на аукціонах Міністерства фінансів просто у себе вдома, у кілька кліків, використовуючи наш мобільний застосунок OTP Bank UA. При цьому зробити вигідну та надійну інвестицію в майбутнє, оскільки погашення ОВДП на 100% гарантується державою», – розповів член правління з розвитку роздрібного бізнесу ОТП Банку Олег Клименко.

За його словами, ОТП Банк є постійним лідером серед первинних дилерів Міністерства фінансів. «Тому наші клієнти матимуть можливість першими виходити на аукціон, одразу після анонсу Мінфіну, купувати цінні папери на відкритому ринку, по ціні від міністерства», – підкреслив банкір.

Він зауважив, що мінімальну суму інвестицій було встановлено на рівні, який дасть доступ до інвестування для максимально широкого кола клієнтів: від 1 тис. дол. / 1 тис. євро / 10 тис. грн.

Дохідність ОВДП визначається під час кожного аукціону, що проводить Міністерство фінансів України, та орієнтовно складає: 17%-19% річних у гривні, 4%-4,5% у доларах США, 2,5%-3% річних у євро. Строк до погашення орієнтовно від одного року.

Унікальний сервіс доступний онлайн усім клієнтам, які відкрили рахунок у цінних паперах у будь-якому відділенні ОТП Банку.

Щоб дізнатися більше про те, як скористатися новим сервісом онлайн та про умови придбання ОВДП, переходьте за посиланням.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація