UA

ОТП Банк перший у рейтингу серед банків з найвигіднішим кредитом готівкою строком на 1 рік

Умови надання кредитів готівкою строком на 1 рік у національній валюті є найвигіднішими в ОТП Банку. Про це йдеться в рейтингу компанії «Простобанк Консалтинг».

Аналітики сайту дослідили пропозиції понад 15 найбільших українських банків. Станом на 11 жовтня відповідну послугу надавали шість фінансових установ.

Зокрема, ОТП Банк за програмою «Кредит готівкою» пропонує фінансування під річну ставку 34,99%, без додаткових комісій та платежів, йдеться в дослідженні Prostobank.ua.

«Серед переваг кредитування готівкою в ОТП Банку – швидкість прийняття рішення щодо надання кредиту (протягом 15 хвилин, онлайн). Кошти можна отримати у відділенні вже того ж дня. Для сум до 50 тис. грн потрібний спрощений пакет документів – лише паспорт та код», – розповів керівник проєктів управління продажів роздрібного бізнесу ОТП Банку Максим Гончарук.

Детальніше про умови надання кредиту готівкою в ОТП Банку читайте за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація