UA

ОТП Банк отримав нагороду від Visa у номінації «Далекоглядний лідер: соціальне заступництво та майстерність в обслуговуванні клієнтів»

ОТП Банк отримав нагороду від Visa у номінації «Далекоглядний лідер: соціальне заступництво та майстерність в обслуговуванні клієнтів»

ОТП Банк отримав відзнаку як банк із сильною соціальною місією, відмінним рівнем клієнтської підтримки та клієнтоорієнтованими продуктами. Нагороду було вручено під час традиційного щорічного форуму Visa Day Ukraine 2023, головними темами якого стали розвиток штучного інтелекту та цифровізація.

«Щиро вдячний компанії Visa за визнання, команді – за роботу на результат, а клієнтам – за довіру, яка мотивує ставати кращими щодня. За останній рік ОТП Банк дійсно багато інвестував у диджитал розвиток банкінгу та сервісів. Ми невпинно удосконалюємо новий мобільний застосунок OTP Bank UA, відтепер проводимо онлайн відкриття рахунків, депозитів, видачу кредитів. З останнього – відкрили можливість купівлі фізособами ОВДП безпосередньо на аукціонах Мінфіну. Крім того, ми запровадили agile культуру в банку, спрямовану на розробку максимально зручних та вигідних продуктів. В основі усіх цих рішень – бажання бути ближчими до клієнтів і пропонувати їм найкращі сервіси», – зазначив член правління з розвитку роздрібного бізнесу ОТП Банку Олег Клименко.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація