UA

ОТП Банк почав відкривати картки єВідновлення

ОТП Банк почав відкривати картки єВідновлення

ОТП Банк долучився до державної програми грошової допомоги особам, чиє житло було пошкоджено внаслідок бойових дій. Відтепер через мобільний застосунок OTP Bank UA можна оформити спеціальну картку єВідновлення та отримати на неї виплати від держави на ремонт помешкання. Відкриття, обслуговування картки єВідновлення та зарахування на неї коштів від держави є безкоштовним.

Для того, щоб отримати виплати, необхідно: повідомити про пошкоджене майно у застосунку чи на порталі Дія, або ж через ЦНАП чи у нотаріуса; відкрити рахунок в ОТП Банку, для цього у застосунку OTP Bank UA обрати розділ «Гроші», вгорі натиснути на картку єВідновлення; подати заяву на отримання грошової допомоги у застосунку Дія; комісія місцевої влади проведе огляд пошкодженого майна та встановить розмір виплати (максимальна сума становить 200 тис. грн); дочекатися в Дії сповіщення про рішення комісії; отримати кошти на картку єВідновлення.

Картка єВідновлення від ОТП Банку є віртуальною, зі спеціальним режимом використання: зараховані від держави кошти можна витратити у безготівковій формі лише на відновлення житла.

Список учасників, у яких можна придбати будівельні матеріали чи послуги, постійно оновлюється, ознайомитися з ним можна за посиланням. Для зручності розрахунків єВідновлення можна додати в електронний гаманець Apple Pay або Google Pay.

Детальніше про відкриття картки єВідновлення читайте на сайті ОТП Банку.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація